Mit várhatsz tőlünk

Love2Smile Cosmetics - felelős, etikus működés

Love2Smile Cosmetics - a megoldás és törődés

Ismerjük a problémádat, saját tapasztalatból is tudjuk, hogy milyen érzés a mindennapokban bőrproblémával élni!

Száraz, kipirul, sebes, viszket, ég, csíp és úgy érzed, nincs fölötte kontrollod, nem tudod, hogy mit tegyél. Mindemellett, még az is felmerül, hogy rejtegetni kell, hiszen mi van, ha más is látja, észreveszi…

Az igazság az, hogy nem vagy egyedül a bőrproblémáddal, a kérdéseiddel és a félelmeiddel, világszerte egyre több ember érintett, biztos, hogy a saját környezetedben is találsz ilyet. Sajnos nincs egyértelműen, egyszerűen meghatározható, azonnali és végleges megoldás (még a szintetikus és szteroid alapú készítményekkel sem), hiszen ezek a tüntetek általában összetettek és sok a befolyásoló tényező.

A jó hír viszont az, hogy, ha megismered a saját tested és lelked működését, akár a táplálkozás és egyéb körülmények hatását, szervezetednek az azokra adott reakcióit, akkor sokkal könnyebben megérted, megszokod és elfogadod ezeket a tüneteket, többé már nem elfedni akarod és elmenekülni előle, hanem türelemmel változásokat elérni. 

Ezzel fokozatosan kellemesebbé teheted a saját életedet, meglátva a helyzetben rejlő csodálatos lehetőségeket a változtatásra.

Mit adhatunk Neked, mit várhatsz tőlünk?

- TUDÁST: folyamatosan gyűjtjük az információkat, kutatjuk az új ismereteket, melyet szívesen megosztunk,

- TAPASZTALATOT: közel 700 mentes étel receptet és bőrápolási praktikát állítottunk össze, melyet bárki szabadon felhasználhat (sokféle bőrproblémát lehet enyhíteni, vagy erősíteni azzal, amit megeszünk, ezért készítettünk sok-sok finomságot segítségül www.receptmuves.hu, bőrápolási praktikák www.szappanmuves.hu)

- MEGOLDÁST: olyan termékeket fejlesztettünk és készítünk, amelyek nem terhelik tovább az érzékeny bőrödet, hanem támogatnak a mindennapi tisztításában, ápolásában,

- ELKÖTELEZETTSÉGET: nem a divat és a túlzott népszerűsítés alapján választjuk a felhasznált alapanyagainkat, hanem kizárólag a termékben megőrzött hatását figyelembe véve,

- EGYSZERŰSÉGET: termékeink egyértelmű összetételűek, mely alapanyagokat Te is jól ismersz, akár a konyhád mindennapi elemeként használod is,

- MEGBÍZHATÓSÁGOT: nem kötünk kompromisszumot, mivel hiszünk a tudásunkban, az értékrendünkben, a termékeinkben, hiszen mi is őket használjuk,

- FENNTARTHATÓ MŰKÖDÉST: mivel csak úgy tudunk élni, ha tiszteljük magunkat, egymást és a környezetünket, hiszen így vagyunk egyensúlyban,

- HITELESSÉGET: azt adjuk, amit mondunk és úgy alakítjuk az életünket, hogy mindezeket garantálni is tudjuk.
Nem az a célunk, hogy egyszer mindenáron vásárolj nálunk, hanem az, hogy amikor kipróbáltad a termékeinket és megtapasztaltad a különbséget, onnantól már csak minket akarj.

Tiszta, természetes és gyönyörű => egyszerűen tökéletes!
100% natúr, vegán, prémium minőségű, az egészséget támogató Love2Smile Organic Cosmetics kozmetikumok a mindennapi tisztálkodáshoz.

A mi történetünk

Házaspárként másfél évtizedet töltöttünk el folyamatosan vibráló, rohanó, multinacionális környezetben, megtapasztalva ezen életmód számos előnyét és természetesen számtalan hátrányát is. Hosszú évtizedek után elérkezett az idő, amikor az egészségünk elsőbbsége érdekében változtatnunk kellett. Az egyik legfontosabb, amit ennek az időszaknak köszönhetünk, a mára hitvallásunkká vált értékrendünk, tudatosságunk, vagyis elindultunk egy csodálatos úton.

Számunkra ez a fenntartható életmód arról szól, hogy átgondoltan, egymásra, önmagunkra és a környezetünkre is figyelve alakítjuk ki és éljük az életünket – ami természetesen az általunk fejlesztett és gyártott termékekre is igaz.

Csak olyan termékeket készítünk, amit mi is szívesen használunk, mert hiszünk bennük, ezáltal bátran merünk ajánlani.

Nem kötünk kompromisszumot sem az alapanyagaink, sem a receptúráink tekintetében, csak olyan alapanyagokat használunk, melyek a környezettel és az emberi szervezetettel is kíméletesek.

Kiemelt figyelmet fordítunk az alapanyagaink élettani hatásaira, csak olyat használunk, amit meg is eszünk.

Termékeink nem tartalmaznak semmilyen káros összetevőt, sem állati eredetű alapanyagot, kivétel nélkül mindegyik 100% tiszta, natúr, természetes és vegán.

Folyamatosan tanulmányozunk, kutatunk táplálkozás és bőrápolás témakörben, az összegyűjtött tudásunkat, pedig szívesen megosztjuk.

Hiszünk a tisztességes kereskedelemben, működésünket is ehhez igazítjuk, termékeink hatóság által nyilvántartott, regisztráltak, magyart termelőktől és forgalmazóktól vásárolunk minden alapanyagot.

Sokat kísérletezünk, fejlesztünk annak érdekében, hogy termékeink a jól ismert magas Love2Smile minőséget és élményt nyújtsák, segítve az akár normál, akár érzékeny, sérült bőr ápolását, támogatva az egész család bőréről gondoskodást.

Itt a Webáruházunkban pedig megrendelheted a kincseinket

Célunk EGYSZERŰEN TERMÉSZETES!

Várunk szeretettel:
Emi és Feri

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.