Pick Pack Pont Információk

Rendeléseidet az ország immár több, mint

700 Pick Pack Pontján veheted át!

 

 

1. Mi az a Pick Pack Pont?

Országos hálózatú, több, mint 700 átvételi ponttal rendelkező lehetőség arra, hogy a megrendelt kincseidet akkor és ott vedd át, ahol csak szeretnéd. 


Pick Pack Pont átvevőhelyek:

PPP

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítünk sms-ben, melyet követően csomagodat azonnal átveheted az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

  • Ha nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
  • Ha nem rendelheted munkahelyedre a csomagot
  • Ha a futárral történő kézbesítés túl költséges
  • Ha szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni

3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

 

Megrendelés összege         Szállítási díj

10.000,- Ft-ig                            950,- Ft

10.000,- Ft felett                 INGYENES

 

4. Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tudsz tájékozódni.

A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!


A részletes boltlistát nyitvatartással és kártyaelfogadási lehetőséggel IDE KLIKKELVE találod!

 

5. Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 127.000HUF-ot. (nettó 100.000.-HUF)

6. Fizetési lehetőségek:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel illetve bankkártyával a termék átvételekor. Kérjük vedd figyelembe, hogy nem minden átvételi ponton van lehetőség bankkártyás fizetésre, erről a kiválasztott átvételi ponton tájékozódhatsz.

7. Hogyan kapom meg a számlát?

Átvételkor a csomagban találod meg a számlát. 

8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz a csomagod is azonosítója.

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Előbb beállítod a " Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából.

Ügyelj arra, hogy a rendszer engedélyezi akkor is kiválasztani a bankkártyás fizetési lehetőséget, ha az adott boltban ez nem lehetséges, ezért kérjük ellenőrizd minden esetben a boltok listájánál (klikk a listához), hogy valóban tudsz-e kártyával fizetni az általad kiszemelt átvételi helyen.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

9. Csomagátvételi szabályok

Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai.

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

A mai naptól ezek a technikai lépések kötelező jelleggel bevezetésre kerülnek a Pick Pack Pontokon, mely változás miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe.

A változással kapcsolatos kérdésekkel, fordulj bizalommal a Pick Pack Pont Ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: 06-1-803-6303, E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

A Pick Pack Pont Ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el.
Ügyeleti mobilszám: 06-30/619-3070 Hétfőtől péntekig: 20:00-22:00 óra között, szombaton és vasárnap 10:00-12:00 óra között érhető el.

10. Tekintsd meg a Pick Pack Pont szolgáltatást bemutató videót

 

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.